Grusiatti Gréta

Grusiatti Gréta


VÁLOGATOTT VÍZILABDÁZÓ, BOLDOG NYUSZI TULAJDONOS

Gurisatti Gréta Európa-bajnoki bronzérmes játékos nemcsak a pályán törekszik arra, hogy teljesítményével példát mutasson a fiatalok számára, hanem a pályán kívül is. Ugyanis többek között maga is elkötelezett a felelősségteljes állattartás mellett.Gréta egy Toky névre hallgató nyuszi gazdája, aki 2016-ban csöppent bele a vízilabdázó életébe.
Toky különleges szerepet tölt be az életében, akit a következő nagy céljáról, a tokiói Olimpiáról nevezett el.
Azóta Toky a mindennapjai része lett: együtt reggeliznek, játsszanak és néha még a jógában is besegít a Dunaújváros játékosának.Gréta örömmel csatlakozott az Adopt & Love kezdeményezéshez, hiszen nagyon fontosnak tartja, hogy az állatok szerető gazdik mellett élhessenek. Ugyanis nemcsak Ők, de Mi is sokat kaphatunk az Ő társaságuktól, mivel a jelenlétükkel színesítik és felvidítják a hétköznapjainkat. Ennek ellenére sajnos évről évre rengeteg kisállat kerül az utcára, vagy tartják őket embertelen körülmények között.
DFVE

DFVE


A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület felnőtt női csapata Európai Szuperkupa győztes, 8-szoros Magyar Bajnok és mostmár 8-szoros Magyar Kupa győztes is. Mindig is híres volt a csapatszelleméről és a nagyszerű együttműködéséről a klub. Így nem is volt kérdés, amikor jött a felkérés, hogy támogassuk az Adopt&Love-ot. Rengeteg felnőtt játékosának van házi kedvence, kutyák, cicák, nyuszik, hörcsögök, teknősök és még sorolhatnánk. Így természetesen a mi szívügyünk is a bajban levő állatok sorsa. Nagyon fontos nekünk, hogy szerető gazdikhoz kerüljenek az állatok és természetesen, ahogyan csak tudunk segítünk! Reméljük a mi példánkon keresztül is rengetegen fognak majd csatlakozni ehhez, a kezdeményezéshez.
BudaPets

BudaPets


Sziasztok Dike, vagyok 23 éves. 2018-ban kezdtem a kutyakozmetikus képzésemet, azóta 2 év szakmai tapasztalatra tettem szert. 2020-ban elindítottam a saját kis vállalkozásomat, a BudaPets Kutyakozmetikát. Az állatok iránt érzett szeretet és gondoskodási vágy kiskorom óta megvan. Szinte mindenféle állatom volt már, imádom őket gondozni és ha tudok mindig segítek az elesetteken. Nagyon fontosnak tartom az örökbefogadást, hiszen minden kis jószág megérdemel egy igazi otthont ahol családtagként bánnak vele!