Állat leírása

🌐Virtuálisan örökbefogadható🌐
Dörmi Baktalórántházáról érkezett hozzánk. Előzetes infók alapján azt hittük,hogy édes kis labradort kapunk nyomorult lábakkal, de mire ideért, kiderült, hogy Közép ázsiai juhászkutya. Egy korábbi lábtörés nyomait viseli, időközben kialakult artrózissal körítve. A vizsgálatok alapján csak borzasztó nagy és költséges műtéttel lehetne javítani lába állapotán, ami a szakvélemény alapján abban az esetben nem is szükséges, ha elfogadható minőségű életet tud élni. Emiatt úgy döntöttünk, hogy egy ilyen idős kutyát nem tennénk ki egy ekkora beavatkozásnak, hiszen nézzétek, egész jól érzi magát. De azért senkit ne tévesszen meg ez a kajla ugrálás. A kisasszony ugyanis kifejezetten hordozza a fajtajelleget, úgyhogy mivel az egészséges, jó jellemű Közép ázsiaiakért sem tolonganak, kimondhatjuk, hogy Dörmi örökös tag lesz nálunk. Elhelyezése egyre nagyobb kihívás elé állít minket, tekintettel arra, hogy domináns jelleme miatt más kutyákkal nem tudjuk összeengedni.
Ha szeretnéd Dörmi alap ellátását (táp,konzerv, oltások, kullancs-bolhaírtó, féreghajtó), lába állapotát szinten tartó táplálékkiegészítőit havi rendszerességgel segíteni, várjuk jelentkezésedet.

  • Neme nőstény (ivartalanított)
  • Kor 7 éves.
  • Méret Nagy (súlya 42 kg)
  • Tulajdonságai Együttműködő, virtuálisan örökbefogadható
  • Különleges egészségügyi szükségletek és feltételek Egy korábbi lábtörés nyomait viseli, időközben kialakult artrózissal körítve.

Készen áll a találkozásra?


Lépj kapcsolatba a menhely képviselőjével és foglalj időpontot. Említsd meg, hogy az Adopt & Love-on keresztül jelentkezel!

Felelős vagy!

Menhely

Kóborka Állatvédő Egyesület

2051 Biatorbágy, Lomb u. 28

Telefon 06702138286
E-mail: info@koborka.hu

Kezd el keresni...

iOS és Android készüléken egyaránt

Gyűjtsd kedvelési listára a számodra szimpatikus állatokat egy suhintással és fogadj örökbe egyszerűbben, mint valaha!
Töltsd le az alkalmazásunk!

Adopt & Love mobilalkalmazás