Állat leírása

Látásában erősen korlátozott, emiatt a lakást nem szereti elhagyni, szó szerint remegésben tör ki,ha ki kell mennie, mert kitessékeljük dolgát végezni. Egész nap szinte a konyhaszekrény alatt vagy kedvenc helyén, egy komódból kialakított fekhelyben fekszik. Abból, ahogy közlekedik, arra következtetünk, hogy szinte semmit nem lát, de ő is szemspecialistára vár, utána tudunk pontosabbat mondani. 11 éves, sok jóra nem számítunk. Mivel felelőtlen embernél belterjes szaporulatból való, idegrendszerileg sem stabil ahhoz, hogy gazdához adjuk, ezért csak virtuális örökbefogadás keretében lehet bárkinek is kiválasztania, ha beleszeret...mert hát nagyon bele lehet szeretni.

Ha nincs lehetőséged kutyát tartani, mert pl. sokat dolgozol vagy szőr allergiád van, esetleg már így is több négylábú kering a lakásodban, mint amennyit eredetileg szerettél volna, de anyagilag megteheted, hogy rendszeresen támogatod Pofit, szívesen vesszük,ha jelentkezel virtuális gazdinak és segíted ellátását.

  • Neme nőstény (ivartalanított)
  • Kor 11 éves.
  • Méret Közepes (súlya 18 kg)
  • Tulajdonságai Beteg, félős, virtuálisan örökbefogadható, visszahúzodó
  • Különleges egészségügyi szükségletek és feltételek -

Készen áll a találkozásra?


Lépj kapcsolatba a menhely képviselőjével és foglalj időpontot. Említsd meg, hogy az Adopt & Love-on keresztül jelentkezel!

Felelős vagy!

Menhely

Kóborka Állatvédő Egyesület

2051 Biatorbágy, Lomb u. 28

Telefon 06702138286
E-mail: info@koborka.hu

További állatok várnak rád!


Említsd meg Kóborka Állatvédő Egyesület számára, hogy nálunk láttad az állatot!

Kezd el keresni...

iOS és Android készüléken egyaránt

Gyűjtsd kedvelési listára a számodra szimpatikus állatokat egy suhintással és fogadj örökbe egyszerűbben, mint valaha!
Töltsd le az alkalmazásunk!

Adopt & Love mobilalkalmazás