Állat leírása

🌐Virtuálisan örökbefogadható🌐
Csacsi hibbant szőrmók. Gyanús, hogy nem is kutya, talán valami sci-fi forgatásáról lépett le. Réges-régen hirdettük, de nem tolongtak érte a gazdijelöltek, hát itt ragadt.
Malacka kicsit olyan, mint a Colombo felesége. Mindenkinek mesélünk róla,aki nálunk megfordul, de megmutatni nem nagyon tudjuk. Bora szobájának mélyén rejtőzik évek óta. Ritkán méltóztatik kifáradni a napvilágra. Fotósunk elől bujkál, nehogy már egy normális képet tudjunk róla készíteni legalább az oklevelekre. Inkább szeret a fotelba dobált ruhaneműkön kucorogni, Tomikát a szobatársát terorizálni, Bora imádott Werther's Original cukorkáját ellopkodni, majszolgatni, cukorkás papírokat szanaszét dobálni. Ha cukorkát nem talál, bármilyen véletlenül ott felejtett gyógyszerkészítményt lelopkod helyette az asztalról, polcról. Nem válogatós 😁 Már annyi gyógyszert megevett, hogy kb. ezer évre konzerválta magát, szóval jó sok virtuális gazdira lesz szükségünk, ha ennyi ideig kell ellátnunk🤣

  • Neme hím (ivartalanított)
  • Kor 8 éves.
  • Méret Kicsi (súlya 3 kg)
  • Tulajdonságai Félős, játékos, magának való, mogorva, nem szobatiszta, virtuálisan örökbefogadható
  • Különleges egészségügyi szükségletek és feltételek -

Készen áll a találkozásra?


Lépj kapcsolatba a menhely képviselőjével és foglalj időpontot. Említsd meg, hogy az Adopt & Love-on keresztül jelentkezel!

Felelős vagy!

Menhely

Kóborka Állatvédő Egyesület

2051 Biatorbágy, Lomb u. 28

Telefon 06702138286
E-mail: info@koborka.hu

Kezd el keresni...

iOS és Android készüléken egyaránt

Gyűjtsd kedvelési listára a számodra szimpatikus állatokat egy suhintással és fogadj örökbe egyszerűbben, mint valaha!
Töltsd le az alkalmazásunk!

Adopt & Love mobilalkalmazás