Állat leírása

🌐Virtuálisan is örökbefogadható🌐
Ő az a védencünk, aki kifejezetten mély nyomokat hagy látogatóinkban és ezt most szó szerint kell érteni. Még nem tudtunk rájönni, mi alapján választja ki áldozatait, mint ahogy azt sem sikerült megfejteni, miféle szerzet. Talán valami uszkár jelleg lapul bongyor frizkója alatt. Ki tudja. Viszont az tuti fix , hogy bokára van kondícionálva. Amióta ő a nappaliban lakik, mindenki hátrafele közlekedik (még a kutyák is), szoros szemkontaktust tartva vele. Hátat fordítani tilos. Aki legalább egyszer járt nálunk a lakásban, az már tudja, hogy kilincs lenyomás előtt illik érdeklődni hangos bekiáltással, hogy "Dagi hol van?" Csak Bora és egy önkéntesünk van biztonságban, őket valamilyen csoda folytán sosem vegzálja. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy Dagi 3 mádodperces memóriával rendelkezik. Lehet,hogy engedi magát simizni, de ez nem jelenti azt, hogy utána nyugodtak lehetünk Persze, ha pusztán csak ennyi baja lenne, talán nem kellene a virtuális örökbefogadás kategóriába pakolnunk, de soroljuk tovább hátrányait és akkor megértitek miért is lesz ő nálunk örökös tag. Először is 10 éves. Kinek kell egy ilyen korú trükkös, bokaszaggató pudli? Neked? Persze. A videón cuki. Mielőtt rányomnál az üzenek gombra, olvass tovább. Nem lehet egyedül hagyni mert mindent szétrág. Ja, hogy zárjuk boxba? Már nincs mibe, mert mindet tönkre tette. Hozol egy olyat ,amiből biztos nem szabadul? Reggelig ugatni fog benne . Magyarország első három leggazdagabb emberének teljes vagyona sem lenne elég a Dagi okozta károk enyhítésére, de mi így szeretjük.
Egy jó hírünk azért van legalább. Makk egészséges, szóval ha valaki szereti a kihívásokat és bevállalja, viheti. Addig is virtuális gazdik jelentkezését várjuk. A beérkező adományokat napi étkeztetésére fordítjuk és a kárenyhítési alapba tesszük. Utaláskor a közlemény rovatba kérjük beírni: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel"

  • Neme hím (ivartalanított)
  • Kor 10 éves.
  • Méret Kicsi (súlya 5 kg)
  • Tulajdonságai Magának való, virtuálisan örökbefogadható
  • Különleges egészségügyi szükségletek és feltételek -

Készen áll a találkozásra?


Lépj kapcsolatba a menhely képviselőjével és foglalj időpontot. Említsd meg, hogy az Adopt & Love-on keresztül jelentkezel!

Felelős vagy!

Menhely

Kóborka Állatvédő Egyesület

2051 Biatorbágy, Lomb u. 28

Telefon 06702138286
E-mail: info@koborka.hu

További állatok várnak rád!


Említsd meg Kóborka Állatvédő Egyesület számára, hogy nálunk láttad az állatot!

Kezd el keresni...

iOS és Android készüléken egyaránt

Gyűjtsd kedvelési listára a számodra szimpatikus állatokat egy suhintással és fogadj örökbe egyszerűbben, mint valaha!
Töltsd le az alkalmazásunk!

Adopt & Love mobilalkalmazás