Állat leírása

Szeretett gazdája sajnos törvénytelen útra lépett, s lemondott Buliról, hogy legalább a kutyus élete rendben legyen ezután. Tudjuk, hogy a kutyák feltétel nélkül szeretnek, akkor is ha nem bánnak velük jól. Buli is így volt ezzel, bár igen kevés törődést kapott. Most már nálunk van így biztonságban, szeretetben, de néha még nem érti, mi is történik körülötte. Amit már tudunk, hogy Buli nagyon komolyan őrzi a területét, de amint szóba elegyedsz vele, már kapcsol is és igazi bullosan örül, várja az ismerkedést, sétát. Biztosak vagyunk benne, a törődés, szeretet, kihozza majd belőle a legjobbat és boldog lehet végre egy Igazi gazdi oldalán. Kizárólag egyedüli kutyának mehet, sajnos semmilyen állati társaságot nem visel el. A képeken nem látszik rendesen, de termete igen alacsony, viszont tömör gyönyör 😃 És hát lássuk be, igen egyedi formája van szegény Bulinak, messziről hirtelen azt hiszed, a hátulja az eleje 😉 Éljenek a dizájner, létrehozott fajták. Ja, nem…

Ugye lesz hamar valaki, aki megmutatja neki, milyen is ha viszont szeretik, törődnek vele? Ne csak ő adja szívét-lelkét ☹ Szerelmes leveleket „Bulival buli az élet” jeligére várjuk 😃

Fotók: @pawtography.hu

Buli oltva, chipelve, ivartalanítva, féreghajtva, külső paraziták ellen védve, elő- és utókontrollal, szerződéssel mehet új otthonába.
Jelentkezni érte: 06-70-619-93-11 számon és bemutatkozó levéllel üzenetben lehet. Míg nem találjuk meg neki az ideális gazdit, kérlek támogasd őt!
Számlaszámunk: 16200137-18531417-00000000
Külföldről: IBAN HU05 1620 0137 1853 1417 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB

  • Neme nőstény (ivartalanított)
  • Kor 3 éves.
  • Méret Kicsi (súlya 10 kg)
  • Tulajdonságai -
  • Különleges egészségügyi szükségletek és feltételek -

Készen áll a találkozásra?


Lépj kapcsolatba a menhely képviselőjével és foglalj időpontot. Említsd meg, hogy az Adopt & Love-on keresztül jelentkezel!

Felelős vagy!

Menhely

Ürömi Állatotthon

2096 Üröm, Külterület 021/53

Telefon 06706199311
E-mail: uromimenhely@gmail.com

További állatok várnak rád!


Említsd meg Ürömi Állatotthon számára, hogy nálunk láttad az állatot!

Kezd el keresni...

iOS és Android készüléken egyaránt

Gyűjtsd kedvelési listára a számodra szimpatikus állatokat egy suhintással és fogadj örökbe egyszerűbben, mint valaha!
Töltsd le az alkalmazásunk!

Adopt & Love mobilalkalmazás